stołówka - jadłospis
Regulamin Szkolnej Pracowni Gastronomicznej w Zespole szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach


17.09.18 Poniedziałek
Zupa brokułowa
Makaron Spaghetti
Sos bolognesse
Kompot+owoc


18.09.18 Wtorek
Zupa barszcz ukraiński
Filet z indyka panierowany
Ziemniaki
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot+owoc

19.09.18 Środa
Zupa szczawiowa z jajkiem
Schab pieczony w sosie własnym
Kasza pęczak
Surówka z buraków
Kompot+owoc

20.09.18 Czwartek
Rosół z makaronem
Kotlet pożarski
Ziemniaki
Marchewka z groszkiem
Kompot+owoc

21.09.18 Piątek
Zupa jarzynowa
Filet z dorsza pieczony
Ziemniaki
Surówka z pomidora
Kompot+owoc

Poniedziałek 24.09
Zupa pieczarkowa
Filet z indyka
sos farmerski
ryż
surówka z czerwonej kapusty
kompot+owoc

Wtorek 25.09
Zupa pomidorowa
Kotlet schabowy panierowany
Ziemniaki
Sałata lodowa w sosie jogurtowym
kompot+owoc

Środa 26.09
Zupa barszcz czerwony
Zapiekanka z mięsa i kaszy
Ziemniaki
Sos pieczarkowy
Surówka z białej kapusty
Kompot+owoc

Czwartek 27.09
Żurek z kiełbasą i jajkiem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Makaron penne
kompot+owoc


Piątek 28.09
Zupa meksykańska
Pulpety z ryby
sos szczypiorkowy
Ziemniaki
Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą
kompot+owoc


powrót