SZKOŁA
WSPÓŁPRACA PATRONACKA
PARTNERZY ZAGRANICZNI
Nykøbing Szkoła CEUS
Neuwied David-Roentgen-Schule
Löcknitz Deutsch-Polnisches Gymnasium
PROJEKTY MIĘDZYNARODOWE
COMENIUS REGIO 2012 – 2014
INTERREG IVA
STOWARZYSZENIE NA RZECZ ZESPOŁU SZKÓŁ
Historia
KADRA
DYREKCJA
BAZA
INTERNAT
O INTERNACIE
REGULAMIN INTERNATU
CENNIK 2020/2021
BIEŻĄCE OPŁATY
ZWOLNIENIA Z POSIŁKÓW
DOKUMENTY
BIBLIOTEKA
O BIBLIOTECE
GODZINY PRACY BIBLIOTEKI
ZESTAWY PODRĘCZNIKÓW SZKOLNYCH
REGULAMIN CZYTELNI
REGULAMIN WYPOŻYCZALNI
UCZYMY
SZKOŁA PODSTAWOWA
SZKOŁA MISTRZOSTWA SPORTOWEGO
LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
KLASA BIOLOGICZNO-CHEMICZNA
KLASA WOJSKOWA
KLASA POŻARNICZA
KLASA POLICYJNA
KLASA PIŁKARSKA
KLASA DWUJĘZYCZNA
KLASA HUMANISTYCZNA
KLASA MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZA
KLASA OGÓLNA
TECHNIKUM ZAWODOWE
TECHNIK TECHNOLOGII CHEMICZNEJ
TECHNIK HOTELARSTWA
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
KUCHARZ
KLASA WIELOZAWODOWA
Hala
21 marca 2021
damian
01
02
03
04
07
08
11
12
13
dsc_2535
dsc_2576
dsc_2598
dsc_2704
« Technik żywienia i usług gastronomicznych
W białej zdobędziesz zawód »